Start leesclub Klassiekers - Toppers uit de Wereldliteratuur Vrijdagmorgen 1 februari in de bibliotheek

1 februari 2019, van 10:30 tot 12:00

Senia

Start Leesclub Klassiekers

Op vrijdagmorgen 1 februari is er een bijeenkomst voor de start van een leesclub Klassiekers.
Deze leesclub is voor mensen die het leuk vinden om samen top-titels uit de wereldliteratuur te gaan lezen. Je kunt denken aan boeken als Anna Karenina van Lev Tolstoj, De vreemdeling van Albert Camus of Eva van Carry van Bruggen.

Het initiatief komt van leesclub-organisatie Senia.

In een leesclub van Senia lees je elke 5 of 6 weken een roman, en je kiest daarbij uit een lijst die door neerlandici is samengesteld. Senia levert bij elk boek een uitgebreide leeswijzer, waarin een samenvatting is opgenomen, een analyse van literaire begrippen en een aantal discussievragen.

Week van de Leesclub

De oprichting past in de landelijke ‘Week van de Leesclub’ die gehouden wordt van 28 januari tot 3 februari.
De oprichtingsbijeenkomst op 1 februari is vrijblijvend en gratis. U krijgt uitleg over wat het inhoudt om deel te nemen aan een leesclub, u maakt kennis met andere belangstellenden, en er is uitleg over de werkwijze van Senia.

Waar: de bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek, 1e verdieping achterin
Tijd: aanvang 10.30 uur
Meer informatie: op www.senia.nl – kijk bij klassiekers
Aanmelden: is niet nodig. Bent u verhinderd, maar hebt u wel interesse? Stuur dan een mailtje aan info@senia.nl