Scenecs maandfilm

10 december 2018, van 19:30 tot 21:00

Iedere maand vertoont het SCENECS International Debut Film Festival in samenwerking met Bibliotheek Hilversum een bijzonder filmblok in het theater.

De dagen worden korter en de feestdagen staan voor de deur. Een familiegevoel heerst en familiebanden worden versterkt. De film van deze maand gaat over een bijzondere zoektocht naar familie, maar is de uitkomst van deze zoektocht wel wat je zou verwachten?

At eye level (96 min, Duitsland - engels ondertiteld)

De 11-jarige Michi woont in een kindertehuis en vecht elke dag om het respect van de andere kinderen te winnen, tot de dag dat hij zijn echte vader vindt.

Tom, die toevallig een klein mens is, nog korter dan Michi, omarmt het vaderschap, maar Michi wordt verscheurd tussen zijn wens deel uit te maken van een gezin en het accepteren van het 'anders' zijn van zijn vader.

Datum: maandag 10 december 2018
Aanvang film: 19.30 uur