Informatieavond onderzoek plannen Kerkbrink

4 juli 2019, van 19:30 tot 21:00

Donderdagavond 4 juli vindt in de bibliotheek een informatieve bijeenkomst plaats over de plannen rondom de Kerkbrink.

Zoals u wellicht in de pers hebt gelezen zullen Museum Hilversum, Bibliotheek en Beeld en Geluid tot december een onderzoek doen naar de mogelijkheden om een Mediaplein op de Kerkbrink te realiseren. De avond wordt gestart met een presentatie van de plannen en ideeën door de samenwerkingspartners. Wat kan een Mediaplein voor de inwoners van Hilversum betekenen? Vertegenwoordigers van de gemeente, van de bibliotheek, van Beeld en Geluid en van het museum zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en een toelichting te geven. Maar vooral willen we graag met elkaar in gesprek over de mogelijkheden die u ziet en wat voor ideeën u daar bij heeft. We willen de plannen samen met de inwoners van Hilversum ontwikkelen!

Wilt u aanwezig zijn? In verband met het beperkte aantal plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk.