Lezing: Aangifte Inkomstenbelasting voor Gevorderden

12 maart 2018, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Hilversum

Kosten: gratis

Belastingadviseur Carina Stassen verzorgt deze praktische lezing om u op weg te helpen.

U kunt goed met de DigiD-code en de computer overweg en weet ook de vooraf ingevulde aangifte te vinden. Toch zijn er nog vragen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de aangifte op een aantal lastiger punten doorgenomen. Zo wordt er aandacht besteed aan de eigen woning, persoonlijke aftrekposten als lijfrente en het vermogen in box 3. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen omtrent uw specifieke situatie.

Met de informatie uit deze workshop kunt u vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag, met of zonder hulp van belastinghulp vrijwilligers (zie inloopspreekuren)

Gratis kaarten verkrijgbaar aan de balie van de klantenservice of online.