Hotel de grote L

3 januari 2018, van 15:15 tot 17:00 | Theater Bibliotheek Hilversum

Reserveer dit boek

Filmvoorstelling voor kinderen naar het beroemde boek van Sjoerd Kuyper

De 13-jarige Kos woont met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor.

Nu moeten zij het hotel runnen. Kos, nu de man in huis, probeert de leiding te nemen, maar de samenwerking met zijn zussen loopt helemaal mis. Kos snapt echt niets van meisjes en zij niets van hem. Als de schuldeisers voor de deur staan, kan Kos het hotel alleen maar redden door als jongen mee te doen aan de Miss Beach verkiezing.

Tegelijkertijd probeert hij ook in de voetbalselectie te komen én indruk te maken op Isabel, het mooiste meisje van het heelal. Kos krijgt het knap moeilijk, want hoe kun je zowel de beste voetballer worden als het mooiste meisje van de missverkiezing?

Wanneer: Woensdag 3 januari 2018
Tijd: 15.15 – 16.35