Dutch for beginners, higher level

20 september 2018, van 10:00 tot 12:00

Dutch for beginners, higher level students (cursus 8404) Nederlands voor beginners, hoogopgeleiden (cursus 8404) Van niveau 0 naar A1

Docent: Mw. V.E.M. Windt

This course is aimed at those who speak little or no Dutch, but those who master another European language, such as English, French, Spanish or German. It is not suitable for those who have no knowledge of another foreign language.
Students are required to buy the books mentioned below.
An adittional fee (€ 7,-) will be requested during the course for photocopies providing extra information.

Deze cursus is bestemd voor hen die weinig of geen Nederlands spreken, maar wel een andere taal zoals Engels, Frans, Spaans of Duits beheersen. Het moet dus niet de eerste keer zijn dat u een andere taal leert. Cursisten schaffen zelf het lesboek aan. Dit boek geeft ook toegang tot een e-learningprogramma waarmee u thuis uitgebreid kunt oefenen. Na het volgen van deze cursus beheerst u het Nederlands op NT2 niveau A1. In de lessen worden ook culturele onderwerpen en actuele thema’s uit de Nederlandse samenleving besproken. Tijdens de cursus wordt nog een vergoeding (€ 7,-) gevraagd voor fotokopieën die als extra lesmateriaal gebruikt zullen worden.

Boek: Nederlands in gang, Methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen, derde druk, ISBN 978 90 469 0560 9

Start : 20 september 2018
Tijd : 10.00 – 12.00 uur
Plaats : Bibliotheek, vergaderzaal
Prijs : niet-leden € 230; leden € 220
Deze cursus bestaat uit 20 wekelijkse lessen. Tijdens de schoolvakanties worden geen lessen gegeven.