Afsluitingsavond "Dichten doe je zo"

11 november 2019, van 20:00 tot 22:00

een avond met poëzie en muziek

In het Bibliotheektheater vindt maandag 11 november de afsluiting plaats van de cursus Dichten doe je zo.

Vijf deelnemers presenteren op deze avond de gedichten die ze tijdens de cursus onder leiding van Robert Grijsen geschreven hebben. De voordrachten worden afgewisseld met muziek door docenten van Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur.

De cursisten zijn allemaal debutanten op het gebied van de poëzie. Zij maakten kennis met diverse rijmsoorten, genres, traditionele en moderne dichtvormen, en elke les gingen ze natuurlijk zelf aan de slag met één of twee gedichten, die dan thuis werden bijgeschaafd.
Er liggen inmiddels vijf stapeltjes eigen werk. Splinternieuwe gedichten, wachtend om voorgedragen te worden voor publiek.

Dichten doe je zo
Een initiatief van Bibliotheek Hilversum en Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur

Eindpresentatie
Maandag 11 november, aanvang 20.00 uur