CoderDojo

9 oktober 2019, van 12:00 tot 15:30

In samenwerking met de Radiofabriek organiseert Bibliotheek Hilversum op woensdag 9 oktober een extra CoderDojo

Een extra Coderdojo voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Speciaal voor de Dutch Media Week is er een extra Coderdojo voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met YPCA, De Radiofabriek en de Gemeente Hilversum.

Tijdens de Online Radio Day wordt deze speciale podcast workshop georganiseerd.
De bedoeling is om hierbij in een tijdsbestek van 3 uur jongeren (tussen de 12 - 17 jaar) kennis te laten maken met alle facetten van het maken van podcasts.

De deelnemers gaan na een kort welkomstwoord en uitleg direct aan de slag om uiteindelijk geheel zelfstandig hun eigen (radioprogramma)podcast te maken. De workshop tijdens de Online Radio Day wordt begeleid door Pierre Papa (De Radiocoach) en ervaren radio- en podcastmakers in samenwerking met de jonge radiomakers van het jongeren platform ZTACK.

De workshop staat hierbij gepland van 12.30 (inloop vanaf 12.00 uur) tot 15.30 uur. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers. Na afloop van de workshop vindt de uitreiking van de Online Radio Awards plaats. Het wordt hopelijk een mooi feestje!

Coderdojo activiteit woensdag 9 oktober

Datum: woensdag 9 oktober
Tijd: 12:00 - 15:30
Locatie: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Geef je snel op voor deze Coderdojo. De toegang is gratis (en aanmelden verplicht)!