Belastingdienst: Hulp bij aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen

20 februari 2018, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Hilversum

Kosten: Gratis

Op 20 februari is er een bijeenkomst 'Hulp bij aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen voor 2016, 2017 of 2018' in de bibliotheek Hilversum.

Het aanvragen, wijzigen en stopzetten van verschillende toeslagen, zoals huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget of zorgtoeslag kun je direct regelen bij de Belastingdienst.
Helaas blijkt de slogan ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ niet altijd goed uit te pakken in de werkelijkheid. Wat zijn de addertjes onder het gras, hoe voorkom je dat je moet terug betalen, hoe voorkom je dat een toeslag wordt geweigerd…?

Tijdens deze bijeenkomst zullen de verschillende toeslagen op de meest voorkomende punten worden doorgenomen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

De entree is gratis.

Aanmelden aan de klantenservice of ONLINE