Verbeter je slaap

7 januari 2020, van 19:30 tot 21:30

Docent: Dhr. C. Altena (cursus 13783)

Maak een persoonlijk plan om in 3 workshops je slaapkwaliteit te verbeteren!

Workshop 1 - Over Slaap, Slaapproblemen en het slaaplogboek

Workshop 2 - Behandel jouw slapeloosheid

Workshop 3 - Reflectie op Slaappatronen en verdieping van slaapkwaliteit

Ondersteunend materiaal is bij de cursus inbegrepen : Slaaploos Syllabus, Blauw-licht filterende bril, set slaapoordoppen en slaapmasker.

Colin Altena is Slaaponderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam en oprichter van Slaaploos. Vanaf jonge leeftijd heeft Colin moeite met slaap gehad, wat hem uiteindelijk tot slaaponderzoek heeft geleidt.
Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring werkt Colin er aan om mensen met slaapproblemen hun slaapkwaliteit te verhogen.
Slaap is belangrijk. Slechte slaap lijdt tot fysieke en mentale problemen. Het is cruciaal om je slaap in orde te krijgen, zodat je overdag gezond en gelukkig kan presteren. In de workshop ‘Verbeter je Slaap’ leer je de oorzaken van slechte slaap, en wat je zelf kan doen om je slaap te verbeteren. Om je slaapomgeving te optimaliseren ontvang je bij de workshop een pakket met hulpmiddelen en praktische oefeningen. Na de workshop heb je een persoonlijk slaapplan en de middelen om je eigen slaapkwaliteit te verbeteren.

Data: Dinsdag 7, 21 Januari en 4 Februari 2020
Tijd: 19.30 – 21.30 u.